Kimmo Laarko on tehnyt 3-vuotisen Alexander-tekniikan opettajakoulutuksen Berliinissä vuosina 2007-2010. Hänellä on laaja kokemus työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa Alexander-tekniikan parissa. Kimmo kuuluu Suomen Alexander-tekniikan opettajien yhdistykseen (FINSTAT). Hän opettaa suomen, englannin ja saksan kielellä.

"Kimmon lähestymistapa Alexander-tekniikkaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on pehmeä ja jättää tilan, jossa psykofyysinen kokonaisuutemme, jota myös keho-mieleksi kutsutaan, saa tilaisuuden lähteä palautumaan kohti sen luontaista tilaa ilman pakottamista. Kimmon "tunnille" on helppo tulla omana itsenään eikä Alexander-tekniikkaa varten tarvita ideologioita vaan koko prosessi on oman olemisensa tutkimista ja oivaltamista, jossa oikeaa ja väärää ei ole. Suosittelen lämpimästi!"
Iikka Järvenpää
Valokuvaaja, Oulu
"Olen kärsinyt pitkään niska- ja alaselkäkivuista. Alexander-tekniikan avulla olen oppinut aivan uuden tavan työskennellä kehoni kanssa. Kivut ovat huomattavasti helpottuneet ja pystyn tekemään työni paremmin. Kimmo on opettajana rauhallinen, selkeä ja ammattitaitoinen."
Tiia Hämäläinen
Tanssipedagogi ja Tanssija, Espoo
Sulje Menu